Door: Jeroen Burks.
Het afgelopen decennium hebben we de transitie van on premise en colocatie naar de Cloud gezien. Maar zelfs de grote Cloud aanbieders bieden een lokaal alternatief. Dat biedt niet alleen mogelijkheden voor de IT klant…

Door: Peter Walgemoed & René Loek.
Door een toenemende zorgvraag in combinatie met kwaliteit en regelgeving wordt steeds meer van een beperkt aantal gedreven zorgverleners gevraagd. Dit gaat ten koste van de patiënt/burger. Voor de borstkankerzorg in Twente presenteren we een samenwerking van innovatieve ondernemers, die met data en technologie de patiënt en zijn zorgverlener team centraal zetten.

Hier vind je de presentatie over Data driven borstkankerzorg in Twente.

Door: Marlies Rikken en Melissa Roelfsema.
Een workshop over de valkuilen van digitale innovatie. Opgetekend door jarenlange ervaringen bij digitale transities voor overheden en bedrijven en onderzoek door InnoValor.

Door: Marlies Rikken en Melissa Roelfsema.
Een workshop over de valkuilen van digitale innovatie. Opgetekend door jarenlange ervaringen bij digitale transities voor overheden en bedrijven en onderzoek door InnoValor.

Door: René Schrieken (Gemboxx) en Dick Laan & Martijn Hulshof (gemeente Enschede).
De gemeenten Deventer, Enschede, Groningen en Zwolle hebben samen met IT partner Gemboxx in 2017 en 2018 een digitale toepassing voor inwoners ontwikkeld, gericht op problematiek in het sociaal domein. Door middel van een generieke aanpak en agile werken is in ruim een half jaar tijd een toepassing ontwikkeld voor 6 thema’s, met een breed scala aan functionaliteiten. De sprekers vertellen over de aanpak en de realisatie.

Door:
In kaart brengen van het Human Operating System.

Door:
In kaart brengen van het Human Operating System

By: Dr. Sebastian Köffer.
Dutch and Germans complement each other in many business areas, including markets and potential cooperation between start-ups, as well as established companies. Better connecting the two ecosystems across the border is likely to have a huge impact. In the talk, Sebastian will give an overview about the startup ecosystem in North Rhine-Westphalia and potential ways for collaboration.

Door: Mettina Veenstra.
De impact van interventies (evenementen, verbeteringen aan de openbare ruimte etc.) in binnensteden inzichtelijk maken op basis van (sensor)data.